Általános ügyféltájékoztató és általános felhasználási feltételek

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az oldalunkon hirdetett ingatlanok megvásárlása pályázat útján lehetséges. A pályázati ajánlat-beadási határidőket és a pályázat formai tartalmi követelményeit az Információ/Ajánlattételi tájékoztató (letölthető) menüpontban találja meg. Ez a menüpont csak a regisztrációt követően érhető el.  További részletes, az adott ingatlanra vonatkozó adatok letöltése kizárólagosan a regisztráció (majd ezt követően a Belépés) elvégzése után lehetséges! A sikeres regisztrációról a rendszer válasz e-mail-ben küld tájékoztatást, ebben a válasz mailben lévő megerősítő link-re kattintva lesz teljes értékű a regisztráció. 

Az egyes ingatlanok adatlapjain megtalálhatóak az ingatlanra jellemző paraméterek, melyek kereshetőek pl.: alapterület, telekterület, hirdetési ár, stb. csatolva, letölthető formában pedig:

tulajdoni lap

térképszelvény épület feltüntetésekkel

kábelnyomvonal rajzok

ingatlanról készült fotók

összegzett információs tábla PDF formátumban az adott ingatlanról.

Az ingatlanok fotóin szereplő eszközök és kellékek, illetve ingóságok nem képezik az értékesítés tárgyát (kivéve, ha azok ingatlan-tartozékok, vagy külön értékesítési rendelkezés hatálya alá tartoznak). Az ingatlanfotók nem tükrözik az adott ingatlan aktuális műszaki állapotát, ezért minden esetben javasoljuk - ajánlat beadását megelőzően - az adott ingatlan személyes megtekintését és műszaki állapotának megismerését. Ennek elmulasztásából származó hátrányokért kizárólag az ajánlatadó felel.

Azon ingatlanoknál, ahol visszabérlésre kerülnek területek, a visszabérlési dokumentumok csak tájékoztató jellegűek, a végleges visszabérlendő területek rögzítésére a szerződés egyeztetések alkalmával kerülhet sor.

Azon ingatlanoknál, ahol az eladással egyidejűleg területek kerülnek visszabérlésre Eladó részéről, Eladó a visszabérlendő területekre vonatkozóan +/- %-os területváltoztatási opciót köt ki a visszabérlési opciós időszakokra, ezt követően bérleti jog biztosítása szükséges az Eladó részére.

A hírlevelünkről történő leiratkozás, a regisztráció törlése a saját azonosítókkal történő belépést követően lehetséges (A Saját adatok menüpontban).

 

Általános felhasználási feltételek.

Az oldalt használó látogatók az oldal használatával elfogadják az alábbi felhasználási feltételeket:

A Magyar Telekom Nyrt. a www.t-ingatlan.hu oldalon hirdeti az általa hasznosítani kívánt ingatlanjait eladásra illetve bérbeadásra.

Az oldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek, az esetleges hibákért felelősséget a hirdető nem vállal, de törekszik a tartalom hiba mentességére.

A hirdetett ingatlanokra vonatkozó közzétett adatok egy része regisztrációhoz kötött, a regisztráló regisztrációja során elfogadja az oldal és a közzétett adatok felhasználási feltételeit.

Az oldalon közzétett adatok, file-ok, képek a Magyar Telekom tulajdonát képezik, másolásuk, terjesztésük csak a Magyar Telekom írásos engedélyével lehetséges.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében a regisztráló regisztrációjával kifejezetten hozzájárul, hogy az általa megadott e-mail címet és jelszót, illetve azonosítót, telefonszámot a Magyar Telekom Nyrt. a regisztráció létrehozása és biztonságos működtetése, továbbá azonosítás céljából a regisztráció érvényességi ideje alatt kezelje.

Ezen adatok megadása nélkül a regisztráció nem lehetséges. A regisztráló személy a fentieken túl saját belátása szerint megadhatja a nevét, felhasználó nevét és telefonszámát. Ezen adatok esetében az adatkezelés célja a regisztráló személyek könnyebb azonosíthatósága, elérhetőségük információközlésre történő felhasználása, érdeklődésüknek megfelelő eladói ajánlatok elkészítése.

A regisztráló személy a regisztráció során hozzájárulhat, hogy az általa megadott e-mail címre a Magyar Telekom Nyrt. ajánlatait eljuttathassa. Ezen hozzájárulás megadása nem feltétele az érvényes regisztrációnak, a felhasználó ezt a regisztráció után, a beállítások felületen bármikor vissza is vonhatja.


Csatolmányok:
ÁFFÁltalános ügyfél tájékoztató és általános felhasználási feltételek.pdf

© TRI-VGO 2023

Powered by Yii Framework