Bemutatkozó

A Magyar Telekom Nyrt. Csoport biztonsági és vagyonfelügyeleti igazgatóságának Real Estate Management Run Teamje  jelen honlapot azért hozta létre, mert a folyamatosan frissített weboldalon keresztül meghirdetve kívánja hasznosítani, illetve értékesíteni a Társaság tulajdonában lévő egyes ingatlanokat.

A kérdés többekben felmerül, "Miért is válik meg a Magyar Telekom Csoport ezektől az ingatlanoktól?".

A válaszunk egyszerű: az infokommunikációs technológia fejlődésével egyre kisebb területet foglalnak el azon műszaki, technológiai eszközeink, melyek a folyamatos, színvonalas szolgáltatást nyújtják ügyfeleink, partnereink számára. Az újabb és újabb technológiákra való áttéréssel számos, korábban megépített és üzemeltetett, nagy alapterületű telephelyünkön, ingatlanunkban szabadul fel hasznos tér, vagy akár teljes mértékben hasznosíthatóvá válnak egyes épületek, amelyekre Társaságunknak a jövőben már nem lesz szüksége.

Nekünk mint ingatlanhasznosítással foglalkozó munkatársaknak az a hivatásunk, hogy ezeket az ingatlanokat „jó gazda” módján, a leghatékonyabban hasznosítsuk. Ehhez szem előtt tartjuk mindenek előtt a Tulajdonosaink érdekeit, illetve a technológiai fejlesztéseink rövid és hosszú távú terveit, annak érdekében, hogy ezzel is növeljük a vállalat értékét. Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük belső és külső ügyfeleink igényeit, törekedve a Tulajdonosaink gazdasági elvárásai és az ügyfél-elégedettség közötti egyensúlyra.

Ennek megfelelően kerülnek be a honlapon található adatbázisba a hasznosításra vagy eladásra szánt ingatlanjaink. A többségük meglévő infrastrukturális és IT háttérrel rendelkező irodaépület, mely számos gazdasági tevékenységet folytató vállalkozásnak, cégcsoportnak nyújthat lehetőséget, de akár magánszemélyek is megtalálhatják a céljaiknak megfelelő ingatlant a kínálatunkból.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ingatlanokról a honlapon történő regisztráció után van lehetőség minden fontos információt letölteni, regisztráció nélkül azonban csupán a tájékoztató adatok megtekintésére van lehetőség.

A meghirdetett ingatlanokkal kapcsolatban bármilyen további kérdés esetén elismert és kiváló szakmai tapasztalattal bíró szakembereink - kollégáim - készséggel állnak rendelkezésre.

Elérhetőség: Információ/Kapcsolat menüpont alatt található.

Dr. Csomor Sándor

Real Estate Management Run Team Lead

© TRI-VGO 2023

Powered by Yii Framework