Bemutatkozó

A Magyar Telekom Nyrt. Csoport biztonsági és vagyonfelügyeleti igazgatóságának Real Estate Management Run Teamje jelen honlapon  a folyamatosan frissített ajánlatokkal meghirdetve kívánja hasznosítani, illetve értékesíteni a Társaság tulajdonában lévő egyes ingatlanokat.

A kérdés többekben felmerül, "Miért is válik meg a Magyar Telekom Csoport ezektől az ingatlanoktól?".

A válaszunk egyszerű: az infokommunikációs technológia fejlődésével egyre kisebb területet foglalnak el azon műszaki, technológiai eszközeink, melyek a folyamatos, színvonalas szolgáltatást nyújtják ügyfeleink, partnereink számára. Az újabb és újabb technológiákra való áttéréssel számos, korábban megépített és üzemeltetett, nagy alapterületű telephelyünkön, ingatlanunkban szabadul fel hasznos tér, vagy akár teljes mértékben hasznosíthatóvá válnak egyes épületek, amelyekre Társaságunknak a jövőben már nem lesz szüksége.

Nekünk, mint ingatlanhasznosítással foglalkozó munkatársaknak az a feladatunk, hogy ezeket az ingatlanokat „jó gazda” módján, a leghatékonyabban hasznosítsuk. Ehhez tulajdonosi szemlélettel eljárva mindenek előtt szem előtt tartjuk a technológiai fejlesztéseink rövid és hosszú távú terveit, annak érdekében, hogy ezzel is növeljük a vállalat értékét. Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük belső és külső ügyfeleink igényeit, törekedve a tulajdonosi  üzleti  elvárások  és az ügyfél-elégedettség közötti egyensúlyra.

Ennek megfelelően kerülnek be a honlapon található adatbázisba a hasznosításra vagy eladásra szánt ingatlanjaink. A többségük számos, gazdasági tevékenységet folytató vállalkozásnak, cégcsoportnak nyújthat akár működéséhez, akár befektetésként kiváló lehetőséget, de akár magánszemélyek is megtalálhatják a céljaiknak megfelelő ingatlant a kínálatunkból.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ingatlanokról a honlapon található adatokon, dokumentumokon túl is van lehetőség további információt kapni a megadott elérhetőségeinken.

Az elidegenítésre kínált ingatlanok sora folyamatosan bővül, ezért javasoljuk, hogy iratkozzanak fel Hírlevelünkre, hogy mielőbb naprakész tájékoztatót kapjanak. A meghirdetett ingatlanokkal kapcsolatban bármilyen további kérdés esetén elismert és kiváló szakmai tapasztalattal bíró szakembereink - kollégáim - készséggel állnak rendelkezésre.

Elérhetőség: Információ/Kapcsolat menüpont alatt található.

dr. Csomor Sándor

Real Estate Management Run Team Lead

 

© TRI-VGO 2024

Powered by Yii Framework